ÅRHUS

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nå sitter jeg på rommet mitt i en leilighet med hvite vegger og tregulv i området Trøjborg i Århus. Rett utenfor bygget vårt er det en italiensk iskrem-sjappe og det er 200 meter til havet. Ah. Antar det er sånn for alle at det er mye å ta inn over seg når man flytter til et nytt sted. Selv om det skal sies at jeg er den minst internasjonale av alle de internasjonale. Teller egentlig Norge? Vet ikke jeg assa. Men de har bedre kaker her enn i Norge. Og shoppingen overgår Oslo lett. Selv om jeg ikke har gjort noe av det enda. I morgen kommer imidlertid Caro, og jeg ser frem til en helg med vin, restauranter, rusling og klæææææær.

Ser dere meg på Mac-skjermen? Hadde deadline i dag på vår første oppgave og dette er mens jeg legger inn speak (voiceover) på saken. Fancy.

AMERICAN APPAREL

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                olsensobsessive

Okej. Jeg er i krise. Det er forsåvidt ikke en eksistensiell krise. Krisen går på American Apparel. Har de siste dagene lest om at selskapet er i trøbbel forretningsmessig og på konkursen rand. Jeg er så redd atte hjælp. For jeg elsker American Apparel. Sikkert overfladisk, men kjærlighet er kjærlighet. Det er hjertet som kontrollerer. Over er Ashley Olsen i en blonde-kjole. Rimelig sikker på at den er fra American Apparel. Har den forresten selv også. Derfor jeg er rimelig sikker. Stylingen er for øvrig svært kopierbar, men tror jeg kommer til å se ut som en syv-åring som ønsker å se ut som en blanding av kake og Madonna anno 1983.

I kveld er jeg døv, og har bare tenkt til å slappe av, lese bok og spise jordbærterte (forsinket bursdagkake!). Jeg flytter inn i leilighet denne helgenen og gleder meg veldig. Ha en fin en.

TOY STORY

                         Image and video hosting by TinyPic
                            
Tilbake til barndommen. Kom nettopp hjem fra kino. Så Toy Story 3 i 3D. Det var som en tur inn i eventyrland, til Peter Pans Never Neverland, til Narnias univers, til Bompibjørnenes skyverden. Men denne filmen klarte å få et lite mini-menneskes rom (eller hage) til å virke som paradis på jord. Jeg gråt en liten skvett og.

HIPP HURRA

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Det er som det er, og som det er er at i dag, 25. august, har jeg bursdag. Som det er gjør det at dette er årets beste dag( i det minste for meg). 

Dere vil dog ikke se meg i dag, var litt ute med klassekamerater i går og på skolen til ni, såååå slår til med et av meg på vei hjem fra en venninnes bursdag i sommer.

ALEXANDER MCQUEEN

Image and video hosting by TinyPic



Alexander McQueen Feather-print silk-georgette cape at net-a-porter

Denne capen (finnes det et norsk ord for det?) er inspirert av Alexander McQueens siste kolleksjon, og det er kjærlighet. Jeg ser for meg hvor fin den hadde vært på. Den er ikke akkurat i min prisliga da. Jeg har vel ingen liga akkurat nå. Men, jeg synes MK eller Ashley burde gå til innkjøp av den.

LOVE LAUREN HUTTON THE HEROINE

Image and video hosting by TinyPic

Love magazine kommer med flere covere til sin seneste utgave. Digge damer i vinkel kan du si. Min favoritt, og det er vel ingen overraskelse, er Lauren Hutton. Gisele Bundchen, Rosie Huntington-Whitely og Agyness Deyn pryder noen av de andre coverne.

ROBYN RIGHT

Image and video hosting by TinyPic

Robyn er en ganske fantastisk dame. Fiiiiiine cowboy-inspirerte belter hun har på seg. Hun ble spilt om og om igjen på min første utgang her i Århus. Ja, det er altså her jeg skal være frem til jul. De har et TV-program på journalisthøyskolen hvor jeg lærer det meste egentlig (eller, det står i alle fall det i studieplanen). Byen er så langt fantastisk. Nydelige små gater, herlige secondhandbutikker, Flying A, Topshop og alt annet som trengs for at jeg skal trives. Ah. Jeg tror det blir bra. I går kveld var i alle fall fantastisk og endte med nattbad klokken 03. Suksess.

FLANNEL

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

19/08-10
Mine første dager i Danmark. Regntunge. Skumle. Kort oppsummering. Jeg blir alltid så innmari redd for at jeg ikke skal få venner. Jeg mener det. Og nå når jeg sier det, høyt, forbanner jeg det garantert og ender med å være viggo venneløs i fire måneder. Så langt har det gått ok da, det synes jeg. Men det kan hende de andre synes jeg er helt ute? Ai. Ellers bor jeg for tiden på en båt. Ikke hvilken som helst båt, men Mira. Pappas båt. Jeg flytter ikke inn i leilighet før 1. september og bor her så lenge pappa gidder å være i havn. Ellers ellers sliter jeg litt med hvor privat jeg skal ta dinna bloggen for tiden. Merker det er mye jeg kanskje vil si, innlegg jeg vil lage (melodramatiske klisjé-snøvlinger) og annet ditt og datt som jeg ikke deler. Vet ikke hvorfor. Men jeg vil jo ikke ta helt av heller. Jeg vil ikke tenke for mye på hvor mange som er der ute, jeg vil tenke på hva jeg vil.

Konklusjon: jeg vil gjøre det jeg vil. Må bare finne ut av hva det er først.

I mellomtiden kan jeg mimre tilbake til glade dager i Barcelona. Jeg klipte av ermene på en av flannelskjortene mine og endte dermed med en trailer-lesbe-vest. Hei for det. Brukte badedrakten fra H&M under.

BARCELONA PT. 1

Image and video hosting by TinyPic
                                    Image and video hosting by TinyPic
                                    Image and video hosting by TinyPic
                                    Image and video hosting by TinyPic

17/08-10
Den første dagen i Barcelona ruslet vi bare rundt. Vi gikk til havnen, dro på akvarium (æ ælske havet), spiste is på en benk og fant American Apparel. Det er viktig å vite hvor American Apparel er. Jeg hadde pakket veldig lett for å ha plass til American Apparels varebeholdning i kofferten hjem igjen. Gikk så fint så. Tok Ryan Air der max-vekt er 15 kilo, og min veide 14,8. Lett. Her ser du bilder av et ben vi fant i en gate, en fin melding på en bro, en balkong jeg har lyst på og meg foran en steinvegg. Liker stein, og det var det mye av i Barcelona. Hadde krøllet opp mitt lange gråe skjørt etter inspo fra Klings grå skjerf-skjørt.

Ooooooooog, jeg reiser til Danmark i dag. Har litt angst.

OSLO HELLO

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Hjemme. Noen ganger et ord med slik en underfundig tone. Kom hjem i går etter en lang dags ferd mot natt (eff Ryan Air, freakshow uten like). Har hatt det helt fantastisk! For en by. I dag har jeg en travel dag, skal feire bursdagen min i kveld. Har ikke bursdag før 25. august, men drar på mandag og bursdag skal feires. Så nå baker jeg. Jeg kommer med Barcelonabilder i morgen, enn så lenge skal jeg nyte solen, spise kake, drikke cava med venner og danse inn i natten.

NEW YORK

                                    Image and video hosting by TinyPic
                              
Loving the new Net-a-porter magazine. Let's hear it for New York.

VOGUE NIPPON

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                    Image and video hosting by TinyPic

1. Sort-hvitt. Mix blanke smykker med plastklokker. Jeg har en fra Swatch og skal kopiere dette nuh.
2. Tenk 70-tallet, noe jeg tenker på som kamel-nude-beige-fargers tiår. Pologensere, bluser, vester, utsvingede bukser og en kamelfarget kåpe. Ditta bildet minner meg om en av mine favoritter gjennom alle tider, Lauren Hutton. 

1. Black & White. Mix polished jewelry with plastic watches. I have a white one from Swatch and plan to copy this right now.
2. Think 70's, which I think of as the camel-nude-beige-colors' decade. Polo sweater, blouses, waist-coats, wide pants and camel-colored coats. This picture reminds me of one of my favorites, Lauren Hutton.

ROSES

                                    Image and video hosting by TinyPic
                             
Jeg fikk rooooooser forrige uke. Heldige meg. Og da er det seff tid for en liten photo-shoot. Helt naturlig. Vennligst overse trynet mitt, vet ei hva som skjedde der. Kjøpt meg skjorte med lenker på fra Zara. Jeg har av en eller annen grunn hatt en greie for prints som dette siden Dior (var det Dior?) brukte print noe lignende dette for lenge, lenge siden. Jeg tror jeg var fjortiss og tenkte at det var det kuleste mønsteret noensinne.

I got roses last week. Lucky me. That means it is time for a photo-shoot. The most natural thing in the world. Bought this shirt from Zara with a chain print in Copenhagen. I've had a thing for prints like these ever since Dior (was it Dior) used prints like this a long, long time ago. I think I was fourteen and thought it had to be the coolest pattern ever.

ADIOS

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                erin wasson / fashion gone rogue

Da er jeg ferdigpakket og klar. Jeg sitter her faktisk, i gangen, med Ecco-sandalene og solskjermen på.
.... Jeg håper dere merket at det var noe galt med den setningen? Det er nok ikke meg, men min kjære, skjønne mamma når hun skal ut på tur. Men jeg er klar. Og dere, jeg har (endelig) funnet ut hvordan man legger ut innlegg når man er borte. Det tok bare tre år eller noe. Det er godt mulig jeg finner meg no nett, men det er godt mulig at jeg ikke gjør det og. Derfor safer jeg. Viktig å være forsiktig.

Til info lar jeg min skjønne mamma være igjen hjemme og tar med meg noen det er litt mer fart i.

I am ready for Barcelona. Will update while I'm gone because I've figured out how to plan when you publish posts. It only took me a couple of years,  but hey, better late than never.

COVER / ELLE COLLECTIONS

Image and video hosting by TinyPic

Jeg var på Narvesen i går og kjøpte meg Cover og ELLE Collections for høstmoten 2010. Coveret til Cover dævver jeg litt av, har så lyst på genseren atte hjælp. Også har hun gap mellom tennene. Jeg elsker gap (sikkert bare fordi jeg har det sjæl). Jeg pleier jo å klikke meg gjennom designernes kolleksjoner på style.com men det må da være bedre å bla? Ja, det tror jeg. 
Over til noe annet. Denne uken har jeg jobbet litt på spillefilmen Hjelp! Vi er i filmbransjen, med blant annet Odd-Magnus og Henrik fra Torsdag kveld fra Nydalen (idooooooler) og Jenny Skavlan (essensen av fresh-het). Med andre ord har jeg vært busy. Eh. Nå skal jeg begynne å pakke til Barcelona!

CAMEL COLOR

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er gem. I dette bildet har jeg croppet vekk en person, samt halve trynet mitt. Personen som ble croppet vekk er en venn av et individ (?) og det er jo ikke sikkert han er så keen på å sette sitt merke i bloggverdenen. Så jeg croppet han bort. Sorry. Men jeg måååååå jo vise dere antrekket mitt. Eller buksen, det er den jeg må vise. Den er awesome. Jeg er en FOR god blogger om dagen, har FOR mange fotos av meg og mine klær. Jeg var ute på fredag med gamle venninner. Sushi og cava og sladring om gode minner. Ah. Vi endte på Internasjonalen og det var gøy. Nå har jeg vært på trening for første gang på lenge. Det var faktisk digg. Det er det jeg alltid finner ut når jeg klarer å karre meg, og tro meg det er karring, på trening etter et lengre opphold, at det faktisk er digg.

Update: Og jeg kaller meg en for god blogger. Buksene er fra COS, det samme er bh'en, tee fra American Apparel. Takk for fine kommentarer!

FROGNERSETEREN

                                    Image and video hosting by TinyPic     
                                    Image and video hosting by TinyPic
                                sweater COS, skirt H&M, sandals Urban Outfitters
To bilder. To bilder av meg selv. Uff. Men sånn er det. Var på Frognerseteren på lørdag og spiste kjøttboller i brun saus. Jeg var klein og det var utrolig godt. Etterpå skulle jeg prøve å klatre opp på et gjerde. Det gikk dårlig. Svaiet fra side til side mens jeg skrek at noen måtte ta vesken min. Jeg overlevde da. Fjo.

Two pictures. Two pictures of me, myself and I. Oy. Well. How it is. Went to Frognerseteren on saturday and had meatballs with brown sauce. I was a bit hungover and it was really good. Afterwards I tried climbing a fence. I failed. Tried keeping my balance, but swayed from side to side while screaming that someone had to grab my bag. I survived. Pju.