Tuesday Baby Tuesday

Marquee
Hege og franske Hannah
Monica, hennes roomie Camila og drita-Pia. Noen kege franske gutter bak.
Ja, trance-armen var i slaget i går.
Søplefulle på diner. På bildet over; Ashlee Simpson!

Igår var vi på vinbar og drakk vin. Rart det der. Så skulle vi på Marquee. Vi trodde Ashley Olsen skulle ha fest men så viste det seg at det var Ashlee Simpson. Vi står utenfor og plutselig går Tina Simpson og Ken Paves forbi. Starstruck vart æ da mamma.
Litt etter kom Ashlee og Pete Wentz.

Kvelden var kjempekul. Vi var med Camila, som bor med Tina, Thea og Monica, og noen av hennes venner. De hadde bord i VIP-avdelingen og vi chilla´n der hele kvelden. Free drinks hele tiden! Yay

Det var kjekke gutter der. Det er med andre ord første gang jeg har sett kjekke gutter i New York. Tina var i himmelen, og spurte flere ganger om hun faktisk hadde dødd og kommet til himmelen. Nydelig. Camilla og Malla, hit skal vi når dere kommer.

Idag sa Hege at hun ikke har festet så mye siden russetiden. Vi har max vært ute to ganger i uken. Go Heg!

Jeg er jo som kjent ikke ikke hard på flaska, og drakk vel minst 6 drinker. Ble heldigvis ikke full før stedet stengte (helt sant) og ga dørvakten en god klem på vei ut. Vi dro på diner, og spiste en mongo baguette med en haug med salat.

Ashlee Simpson var tynn og pen.

2 comments:

  1. Var det BEDRE enn Horgans Elen??? La oss si at vi hadde bord i VIPen (på røykeavdelingen), festen var arrangert av kjendiser (Erik og Kriss eller Kristian fra selveste IDOL!!) og du fikk gratis drinker hele tiden (Camilla hadde vunnet på hestene, så hun skulle spandere)? I`m just saying...

    ReplyDelete
  2. Nå beskrev du akkurat sånn jeg ønsker det er når jeg ankommer himmelen Caro!!!!

    ReplyDelete