Another night- TIRSDAG!

Designeren bak People´s Pride, som visstnok skal komme til Norge på blant annet Voga og den slags
Jeg er på nachspill
Beauty Bettina på Gradisca
Min nye skeve venn David! Ikke han fra Bergdorf, dette er en annen. Venninnen hans, som han var på Beatrice med er visstnok kjent modell. Jeg kjente henne ikke igjen. Hun hooker også opp med Paul Sevigny, broren til Chloé og eieren av Beatrice. Woot woot. Han er visstnok veldig kjekk. Det sa David. Ikke bry dere om grimasen min. Det var greia mi på alle kveldens bilder. sukk.
Dørvakten på Beatrice, Todd. HAN var jeg REDD for. Eh.

Tirsdag night! Kvelden begynte med kunstutstilling på Piola. Kunstneren var Rodrigo, mannen til Karen som jobber på skolen. Det var veldig hyggelig. Etterpå tok en gjeng turen til Gradisca, vår stæm-sjappe. Der fikk vi masse vin og empanadas. WOHO!

Så dro vi til Spur Tree i Soho, der vi møtte Arthur. Han er promoter og en veldig hyggelig promoter. Monica og jeg møtte han på Mansion for en stund siden. Jeg husket han ikke, noe som betyr at jeg kanskje var litt bedugget den Mansion-kvelden.

Vi tok turen til Beatrice. Der har verdens kjekkeste bartender fått jobb. Jeg overdriver ikke. På søndag var jo jeg og Hedge på Beatrice. Jeg begynte å skjelve litt i bena et par kvartal før vi var fremme. De er så skumle der. Når vi kommer frem sier dørvakten:
- Hey guys, how you doin?
Jeg svarer (Hedge er forstenet av skrekk):
- I´m fine thank you (med fin norsk shwung-får den når jeg er livredd nemlig)
Dørvakten spør:
- What party are you with?
Jeg svarer (med enda mer norsk shwung)
- No party really
Dørvakten svarer:
- Ok, come on in.

Vi tisset nesten i buksa assa.

Anywho. Dørvakten er Todd på bildet over. Det sier vel det meste om hvor retard vi er.

2 comments:

  1. Beatrice er KJEDELIG!oppskrytt. Ett MØKKASTED! og dette mener jeg ikke bare fordi jeg aldri kommer inn der men fordi alle de kule henger der. Dere altså. UTEN meg. Fysjåm. Beatrice vet ikke hvor mye morro de går glipp av!

    ReplyDelete
  2. Nei fy faen det gjør de ikke as!!!!!

    ReplyDelete