Kveld+dag

Rød
Hvit
Pipa i East 19th street- her kan du kjøpe lysekronene i taket hvis du ser en du liker. Vil ha alle jeg.

Mandag kveld var Tina og jeg på Kabbalah Centre. Det var en usedvanlig affære. Jeg er av den mening at jeg syns religion er greit, så lenge du ikke bruker religionen din til å skade andre, er imot andres livsstil som ikke skader andre, eller er altfor sær. Kabbalah hadde noen fin-fine poenger de altså, hvis du ser bort i fra det faktum at som Scientologene får du bare være med så lenge du blar opp nok ståler. Det er for øvrig ikke en religion, men en visdom. Rimelig stor forskjell.
Når jeg sa jeg studerte og ønsket å skrive en oppgave, hoppet de nærmest av stolen i skrekk og utbrøt
- du er ikke fra pressen er du?!
Etter det var det ikke like trivelig å være der. De prøvde også å selge oss en milliard bøker og kurs som gjorde at vi helt sikkert kom til å se lyset. Jeg svarte dem at det er jo bare å slå på bryteren hvis det er så mørkt. Da så de rart på meg.

Tina og jeg trengte en drink etter alt det spirituelle og åndelige. Pipa er en nydelig tapas-restaurant/bar. Rett ved er en kino, quelle surprise! Vi møtte Mo-niiica og så Leatherheads. Den er regissert av mannen som er min sjelevenn, han vet det bare ikke enda, George Clooney. For en mann!

Enn der hjemme da? Er våren og yrheten kommet?

2 comments:

  1. Ok, hvor mange ganger må jeg si det: ikke prøv å vær morsom med jøder, they dont get it, de ler bare av seg selv og sine egne. Mohaha (for å statuerer mitt poeng..).
    Våren er her! (nesten)

    ReplyDelete
  2. Jeg ler jo rimelig mye av deg, og det går oftest ok det?

    ReplyDelete