Saturday Live

Sterk drink
Mo-niiiica

Utsikten fra Marriott Marquis. Splendid!
Vakre Manhattan
Uuu, gleder meg lett til den filmen!
Amerikanerne har en rar reklamesammensetning
Folk er glade på Times Square
Monica er keeegh.

Vi hadde en fantastisk digg dag! Sov lenge, og gikk oppover 7th avenue. Vi gikk innom Madison Square Garden og kjøpte Knicks-billetter. Kuult. Var på Times Square, Scientologi-kirken og øverst på toppen av Marriott Marquis hotell. Der har de en revolving bar, det vil si at den går rundt. Og neimen ble jeg ikke litt ør der jeg satt. Vi drakk en pineapple cosmo, og hadde det riktig fint. Hedg satt derimot hjemme og var livredd for at noe hadde hendt oss.. Uff.

Og..... på tirsdag kommer Jørgen!! Jørgen er Hedges kamerat, aka kjæreste. Jeg gleder meg veldig. Møtte Tina søster, bror og far igår og ble overlykkelig bare av å si hei til en norsk gutt. Norske gutter er virkelig ikke ille så fremt de ikke er såå keeghe at du blendes av deres brunhet.
Det var helt fantastisk. Måtte imidlertid beherske meg litt, kunne ikke begynne å klemme på Tinas bror, men Jørgen!! Han skal få klem ja. Ah, tirsdag blir en lykkens dag.

4 comments:

 1. Elen, vi deler rom, NY, skole og snart også kjærste... What a team! Kanskje vi burde skrive eksamnen vår om religiøst flerkoneri,haha...

  ReplyDelete
 2. Haha, du er ekstremt morsom når du vil du Rin-Tin-tin! Vi deler dusjsåpe og da:)

  ReplyDelete
 3. Elen, jeg glad du endelig skal få deg litt mannlig kroppskontakt....
  du virker ikke desperat i det hele tatt assa

  ReplyDelete
 4. Nei, jeg er virkelig ikke desperat. Jeg er det minst desperate mennesket på jord

  ReplyDelete