L O L

snørebukser fra HM og gammel mamma-genser, armbånd fra HM og Marc by Marc Jacobs pluss hæler fra By Malene Birger Aaahaaha, leste på abracadaver at Benedicte, hun som skriver den, syns det er himla kleint med outfitbilder. Faktisk er jeg helt enig, tro det eller ei, ja, jeg er enig. Så hvorfor gjør jeg det? Hakke peil. Men jeg kutta hvertfall hodet mitt vekk i dette bildet da. Aaahaha, read over at abracadaver that Benedicte, she writes it, thinks it's really lame with outfitposts. Actually I couldn't agree more, believe it or not, yes I agree. So why do I do it? No clue. But at least I chopped my head out of this one.

2 comments:

  1. Jeez. Jeg er faktisk enig, syns det er ganske teit... Men samtidig har jeg litt lyst til å gjøre det selv. Som idag for eksempel. Er skikkelig fornøyd med antrekket, men det er jo bare de 5 kundene som kommer innom meg på jobb idag som får se det... Det må da være lov å vise seg frem litt?

    ReplyDelete
  2. Hihi, ja det er litt kleint. Jeg er så enig, så enig. Det viktigste er vel at man ikke tar seg selv seriøst, at man bare gjør det uten at det er sånn her er jeg! Men blir kanskje sånn uansett? Hehe. LOL

    ReplyDelete