'every night i rush to my bed with hopes that maybe i'll get a chance to see you when i close my eyes'

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                crop top sweater Topshop, secondhand cut-offs Levi's

Nå er klokken halv tolv, jeg har vært i bud-runde på ebay. Hvorfor kan ikke bare folk skjønne at det er jeg som skal ha den og den greia? Crap ass. De kommer og stikker av med det jeg vil ha. Frustrerende. Dumme folk.

På tur på lørdag tok jeg på meg dette. Strømpebukser fungerer i større grad som et ekstra tilbehør til antrekket enn før, da det bare var polstring for kulden. Se bare på fjorårets trend med ripped tights. Den angrer jeg for øvrig allerede på egentlig. Kult på noen, ikke på alle (meg). Men, poenget mitt er, i disse magetopp-tider, at de funker fett som ekstra høyde på livet. Bare dra de høyt opp. Så det så.

It's 22.30, and I've been in a bidding war on ebay. Why can't people just get that I want this and that? Crap. They're taking off with stuff I want. Frustrating. Stupid people. 


Walking around on saturday I wore this. Tights are increasingly working as an extra accessory than before, when they were just padding for the cold. Just look at last year's trend with ripped tights. I regret that already by the way. Cool for some, but not for alle (me). But, my point is, in these crop top-times, that they work out fine as extra height for high-waisted outfits. Just pull them up. And that's that.

4 comments:

 1. love your cropped top sweater and love the vintage style jeans as well!

  ReplyDelete
 2. i also rush to bed too !! have a good deram every night : )ELE

  ReplyDelete
 3. Kul outfit! Satt også i en budrunde på ebay i går, fantastisk fin vintage moschino veske som jeg har lett sååå lenge etter, men den ble snappet bort i siste sekund. F*ck it!

  ReplyDelete
 4. Haha.. fantastisk at du bruker : "crap ass". Var mitt favorittord før i tiden.

  Du har fin profil forresten;)

  ReplyDelete