summer dreaming

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                stockholmstreetstyle
Crap ass. Nå begynner det. Jeg er så blek atte hjælp. Jeg ønsker meg sommer stort sett hele tiden når det ikke er sommer, og sommer er det faktisk ikke spesielt ofte i dette landet. Jeg vil ta på meg shortsen og løpe gjennom blomsterenger. Sukk. Sant altså, er det jeg vil. Eller så vil jeg traske rundt i Stockholms gater og shoppe, som den nydelige jenta over. I stedet må jeg ta på meg to strømpebukser under buksen, tre gensere og en ullgenser oppå det igjen og ullsokker i boots. Jeg er en frysepinn som lengter. Lengter etter sommeren.

Crap. It's starting. I am pale, getting paler. I want summer. Bad. We don't have summer that much in Norway. I want to put on my shorts and run through flower fields. For reals, that's what I want. Or go shopping in Stockholm like the girl above. In stead I have to put on everything I own to not freeze my ass off.

4 comments:

 1. Kunne ikke vært mer enig! Hva kan man gjøre liksom?! Vil ha sommer nååå...

  ReplyDelete
 2. bah, jeg får brekningen av sluddet, også kalt sneen, som pisker meg i trynet i det jeg kaver meg på vei til jobb. fadern ass!! det er deprimerende!!!!!

  joiner du å flytte m den eldre garde på et pensjonat på grand canaria? håh

  ReplyDelete
 3. this gal is so effortlessly perfect. i can't imagine pulling off a plain blue tee like this.

  big x.

  ReplyDelete