between the lines & polkadots

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
En ny dag! Jeg skulle egentlig opp klokken 8 og i vei til skolen 9 mennnnn. Sånn gikk det ikke. Klokken er 11 og jeg sitter i stuen med mac'en på fanget. Mens vi venter på vår,  noe jeg gjør konstant om dagen, dro jeg på meg et vårlig antrekk. Det funker så fremt man pøser på med strømpebukser og en luddig ullcardi eller no. Jeg har sett en del polkadotter rundt omkring, og er fan av å mikse mønstre. Så da gjorde jeg det da. Tee'en er fra Topshop og skjørtet er egentlig en cardi fra Viktor & Rolf for H&M (om jeg ikke tar feil)

A new day! I was supposed to get up at 8 and be on the way to school by 9 buttttttttt. That didn't happen. Now it's 11 and I'm sitting on the couch with my mac in my lap. While waiting for spring, which I do constantly these day, I pulled on a springish outfit. It works if you put on warm tights and a wool cardi or something. I've seen polkadots flying around, and I am a fan of mixing patterns. So that's what I did. The tee is from Topshop and has shoulder pads and the skirt is really a cardi from Viktor & Rolf for H&M (if I'm not mistaken)

4 comments:

 1. kul kombo! blir ett digg antrekk til våren/sommern det der

  ReplyDelete
 2. Stilig kombo! Jeg syns det er så vanskelig å mixe mønstre så det ser bra ut, og ikke fælt og rotete (på en dårlig måte). Du klarte det fint her!

  ReplyDelete
 3. liker virkelig blandingen.håper du får en kjempefin dag. klem!

  ReplyDelete
 4. likte veldig god kombinasjonen! Minte meg om sommeren :D

  ReplyDelete