livin' in sin is the new thing

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Beryl cardi Acne, jeans H&M
Jeg er så glad, så glad. Håper du er det samme. Kanskje jeg er glad fordi hjernen er tom? Sjelden det skjer. Men noen ganger er det kanskje greit å ikke ha så mye i hjernen? Ikke vet jeg, men hva jeg vet er at jeg elsker disse buksene, som er Chloé rip-offen en del bloggere har skaffet seg. Jeg liker, men så er jeg en sucker for alt som er litt country-inspirert. Man kan kalle de det? Ja, det syns jeg. Eneste kjipe er at de er så tighte i livet at jeg egentlig bare må stå når jeg har de på. Oh well, å sitte må man da kunne ofre for kulheten. En annen ting som kan sette bruken av buksene i fare er at påskeeggene har kommet i butikkene. Jeg har egentlig sjokoladenekt, men for julekuler/påskeegg er jeg villig til å fornekte det i vinkel.

I am happy, happy. Hope you are too. Maybe I'm happy cuz my brain's kinda empty? That rarely happens. But I guess, sometimes it may be better not to have so much up there? I dunno, what I do know is that I love these pants, the Chloé rip-offs that a few bloggers have picked up. I like, but then I'm a sucker for all things a bit country. They are a bit country aren't they? The only bad thing is that they're so tights that I can only stand up when wearing them. Oh well, sitting is worth sacrificing for coolness. Another thing that may threaten the use of the jeans is that easter eggs have arrived in stores. I am currently on a no chocolate diet, but for christmas balls/ easter eggs I am willing to the deny that like a mothereffer.

7 comments:

 1. Stiiilige!
  De der påskeeggene burde kun selges akkurat i påskeuka syns jeg. Farglig for folk (jeg) som begynte et nytt og bedre liv etter jul!

  ReplyDelete
 2. Fine du =) Den buksen er rå! Desverre hadde de den kun igjen i str 32 her i Leeds, og det funker bare ikke ;)

  ReplyDelete
 3. leita etter de i oslo i helgen.. fant de ikke. litt kjipt. menmen. håper du har det supert! kleM

  ReplyDelete
 4. Så fine bukser, de likte jeg! :)

  ReplyDelete