well hello world

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                studdedhearts

Assa, hva skjer a? Du vet de der folkene som sier at de er så travle at det er ditt eller datt, et eller annet, de ikke får gjort? Jeg har aldri trodd på sånt folk. Ærlig talt, hvor travel kan man være? Man rekker å si at man er travel, da tror ikke jeg at man er så travel. Samme med folk som stresser sånn. Slapp av har jeg pleid å si. Kanskje tror du nå at jeg skal si jeg har vært for travel til å blogge. Nei, det skal jeg ikke. Skal bare tenke det.

Hello, what's up? You know those people who say they're too busy to do this and that? I've never believed those people. Honestly, how busy can one be? You have the time to say you're busy, and that makes me think you ain't so busy. It's the same with people who stress. Relax I say. Maybe you're thinking that I'm gonna say it now, that I've been too busy to blog. No, I'm not. Just gonna think it.

4 comments:

 1. Hehehe, hærli! Og ja jeg har og altid tenkt det. Har liksom aldri stresset meg gjennom hundreogørten ting på en og samme dag. Men det skjer vel!

  ReplyDelete
 2. hm. ja. jeg tror jeg er en sånn. uten tvil. men jeg tror det handler om å prioritere rett- så klarer man det meste.men er det mye på hjemmebane eller er man bare uinspirert er det for meg ikke noe poeng å blogge.. ellers med andre prioriteringer i livet går det bra og rekke ting under stress og travle tider.
  men det er det her å ta seg tid til å gå igjennom blogger og sånt.. sånne litt mindre livsviktige ting. det kan man ikke ha tid til alltid.
  ha en fin dag.klem!

  ReplyDelete
 3. Love the pictures!
  Great shoes.

  xx Robine

  ReplyDelete
 4. Put a little color in that closet! Looks like lots of nice shoes anyway :) LOTS!

  ReplyDelete