whatever you wear, remember to wear underwear

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                monki

Undertøy er lurt. Har jeg blitt fortalt. Neida, jeg bruker undertøy assa. Men bh har jeg et slags hippieforhold til, mulig jeg har fått det av mitt blomsterbarn av en mamma, og iblant vil jeg bare la den brenne. Ikke som at jeg trenger bh heller. Noe en venninne (kan diskuteres om hun kan kalles det etter dette) bemerket til meg her en dag på skolen. Jeg sa jeg ikke hadde brukt bh på to uker, og hun svarte at det ikke var som at jeg trengte det. Neivel. Men, jeg antar at hun taler sannhet. Og man kan ikke skytes for å snakke sant, såpass vet jeg. Venninnen min sa jeg måtte gå på Monki, og kjøpe kose-bh'er bare sånn for moro liksom. Og dere vet jo at jeg gjør hva jeg blir fortalt. Så i morgen skal jeg gjøre akkurat det.

Underwear is smart. I have been told. I do wear it. But bras I have a kinda hippie feeling towards, probably gotten that from my mama, and sometimes I just wanna let it burn. I don't really need a bra either. Which a friend told me one day at school. She told me to go to Monki and get some fun-bras. And you do know I do what I am told. So that's what I'll do tomorrow.

3 comments:

  1. Heldiggris! Jeg kan ihvertfall ikke gå uten bh, men du aner ikke hvor mange ganger jeg har forbannet blonder/spilegnaging og gud vet hva.

    ReplyDelete
  2. Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)

    ReplyDelete
  3. Skulle ønske jeg kunne gå uten BH men det funker bare ikke =)

    ReplyDelete