COGNAC

                                    Image and video hosting by TinyPic
                            
Klokken er ett, og jeg ligger fortsatt i sengen. Det er søndag. Altså er det lov. Jeg har tenkt til å bli her. Jeg har Gossip Girl, True Blood og Modern Family å se på. Jeg skal ut da og gå tur litt senere i dag. Men en dag som dette, der du ikke trenger gjøre noe er det lenge siden jeg har hatt. 
I går var det varmt her i Århus, vi var ute og filmet og så gikk jeg i solen resten av dagen. Fant Norges Allé. Tok bilde av Norges Allé. Jeg er jo boende turist. Jeg gikk i kjole i går, denne kjolen og disse skoene. Fantastisk farge. Brent, brunt.

kjole monki, brogues vintage

Haven't translated in a while. It's sunday, one o'clock and I'm still in bed. I plan on staying here. I have Gossip Girl, True Blood and Modern Family to watch. Going for a walk though. Later. Haven't had a day like this, with nothing to do, in quite some time. I like these days. Quiet ones. Calm. Yesterday it was like spring in Århus, we filmed and then I walked in the sun the rest of the day. Found Norges allé. Took a picture of it. Wore this dress, these brogues. Love the brown color. Burnt. 
Update: I kinda look like a monkey here. Long arms

3 comments:

 1. halloen. lå også til ett- utrolig digg med sovemorgen(dag) idag tenkte jeg spise det beste jeg vet(tacos) og se på det beste jeg vet (office)
  en virkelig lovende lat dag.
  lett at du skal med til london neste gang. lfw februar here we come!
  ha en finfin söndag

  xx

  ReplyDelete
 2. elsker lange kjoler- er bare ikke så flink til å bruke det selv. Nydelug cognac-farge på den;) looking good

  ReplyDelete
 3. Nydelig kjole!
  Jeg elsker også søndager, sto opp klokken ett, og da hadde allerede kjæresten satt Brothers and Sisters på nedlastning og fårikålen var på kok! :D

  ReplyDelete