DAGENS FRA EN ANNEN DAG

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                knit Marc o'Polo, tank American Apparel, trousers H&M, shoes New Look

Gjett hvem som lever? Det er meg det. Jeg er ikke religiøs av meg, men merker at jeg blir det mer og mer for hver gang jeg overlever en flytur. Nesten.
Her er jeg i flere former grønn. Gikk med fornuftigere sko da, jeg må innrømme det, siden disse har gitt meg et gnagsår på vristen som ser ut som noen har prøvd å skjære av meg foten. Digg.
Nå drar jeg snart på hyttetur, skal bare på posten først og hente noe frynsete og min elskede hudkrem fra Dermalogica. 

Me in different variations of green. Wore more reasonable shoes as these gave me a blister on my wrist that looks like someone has tried to cut off my foot. Nice. 
I'm off to a cabin this weekend, just have to pick up something fringy and my beloved skin smoothing cream from Dermalogica.

7 comments:

 1. Buksene er episke! Superflotte! O mann.

  ReplyDelete
 2. Dette liker jeg svært godt. Takk for det

  ReplyDelete
 3. Hvor lang tid tok det før skoene kom? Jeg bestilte etter å ha sette de hos deg, men de kommer jo aldri... Nå er det tre uker siden jeg bestilte. Og, det er ikke Geir som skriver, bare inne fra hans pc osv...

  ReplyDelete
 4. Hei Geir eller hvem du er:) Sorry sent svar, vært til fjells. Jeg fikk de rimelig raskt, max en uke, men ble sendt til Danmark så kanskje det er annerledes? Men skal uansett ikke ta tre uker vil jeg tro!

  ReplyDelete
 5. elsker det, spesielt genseren. lenge siden du kjøpte den? veldig veldig fin, har lyst på den selv (jeg trenger gensere!!)

  ReplyDelete