MONDAY - SIMPLE

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg strøste rundt i byen i helgen, gikk til havet, så Wall Street Money Never Sleeps, spiste japansk, drakk cava, spiste på Drudenfuss (bra sted i Latinerkvartalet her i Århus), ble opprømt da jeg så at COS åpner i oktober i Århus, så noen komme hit til meg og så noen dra fra meg igjen. Sånn er det med besøk. Egentlig det kjipe med besøk. At besøket drar.
Hvis dere har lest bloggen en stund vet dere at jeg har ønsket meg Balenciagas harness boots fra høsten 2006 siden typ 2007. De er ikke akkurat billige eller tilgjengelige, så da jeg fant Sam Edelmans zoe boot ble jeg glaaad. Skrevet om de her og her blant annet. Jeg har stalket de på ebay, men ikke gjort noe fordi det er skummelt å kjøpe sko man ikke har prøvd. Så var jeg på Topshop i Magasin her i Århus forrige uke og gispet. Der sto de. Mer eller mindre den samme, bare litt enklere og med åpen tå. Jeg ble glad. De ble med hjem. 
Ellers er buksene fra COS de minst kledelige på denne jord. Og i dag kommer Blid til meg! Vi er en duo, jeg er Brun, hun er Blid.

Tee fra H&M Men, pants COS, boots Topshop

4 comments:

 1. liker så godt bloggen din. måten du skriver på- og liker spesielt godt antrekkene.
  hadde värt så göy å ta en kikk i skapet ditt!
  håper du får en fin uke herlige elen
  xx

  ReplyDelete
 2. Skoene var nyyydelige!!! Jeg- missunelig? JA!

  ReplyDelete