NOTHING

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic                                     Image and video hosting by TinyPic
                               

Er det mulig? Nå ligger jeg her igjen, i sengen min. Migrene. Igjen. Tror jeg bare går i hi resten av vinteren jeg. Heldigvis roet synsforstyrrelsene seg, så jeg har sett litt serier. Sett ferdig sesong tre av True Blood og nå ser jeg Grey's anatomy. Var en liten runde i byen i går, det skal åpne en ny butikk i Århus hvor de ser ut til å få inn American Apparel (gledens dag), jeg prøvde en sølv-genser på H&M(kjøpte ikke, angrer litt), holdt på å kjøpe ballerina-ballerinas på Topshop(klargjøre for våren) og loafers som satt som et skudd. Ble ingenting. Sånn kan det gå.

Have migraine. Again. Was around town yesterday, tried a silver sweater from H&M, ballerinas and loafers from Topshop but ended up buying nothing. Reasonable. But boring.

6 comments:

 1. Uff, migrene er noe herk, gooood bedring! ELKER sølvgenseren, må lete etter den i Trondheim i morgen!

  ReplyDelete
 2. Huff, kjenner til det der migrene-styret. God bedring! :)

  ReplyDelete
 3. haha!! sweet=)
  du, blogga ligger i hi foreløpig!! men kan hende jeg kommer tilbake når jeg får litt ro i sjela, nå skjer det så mye på en gang!!!! (wow nå følte jeg meg hard to get.) leser fortsatt din da!!!

  du den H&M gensern (bare for å gni det inn) er rå, men er det vanlig H&M eller Trend?
  oslo ftw=) god kveld til deg å og god bedring!

  ReplyDelete
 4. takk:)

  Benedicte, det er trend. Ååå men jeg vil viiite hva som skjer. Men ser den, bedre å leve i verden enn cyber-space! Men rop ut i blant da, så vet jeg du er her i cyber-space og!

  ReplyDelete
 5. vil ha den genseren men den er utsolgt i hele byen allerede.. så kjipt.
  mye koster den? jeg vil vil vil ha ha den!
  vilken stl pröver du der?

  ha det fint

  ReplyDelete
 6. For en fin genser! Hater at det ikke finnes Trend-klær i Tromsø! :(

  ReplyDelete