THURSDAY - BLACK SILHOUETTE

Image and video hosting by TinyPic
Altså, det har seg nemlig sånn at jeg har joinet en røver-bande. Nå skal vi ut på tokt. Da funker polo-genser og 70-tallsbukser, jeg mangler vel egentlig bare en beret. Eller forvirrer jeg røverbande med en pariser nå? Oh well. 
70-tallsbukser, med høyt liv og vide ben gjør at vi kvinner ser ut som kvinner. Det kan man jo like. Jeg har tydeligvis også blitt så gammel at jeg kaller meg sjæl kvinne. Oh well. 
Nå er vi ferdig med saken vår om den danske motebransjen. Kanskje jeg legger den ut, men vet ikke helt om jeg vil vise dere mine (manglende) skills i redigering.
Vi er også i ferd med å legge inn praksisønsker. Jeg skal i redaksjon og jobbe en gang etter jul. Det er vaaaanskelig å velge. Hjelp. 
Kjøpte meg leppestift i dag. Og da er dere ajour.

Wearing polo sweater and 70's trousers. Not sure if I look like I could rob banks or a Parisian. Maybe it's both. Love how trousers like this make women look like women. 
Done with our story on the Danish fashion industry. Maybe I'll post it, but uncertain as to whether I want to show you my (lack of) editing skills.
Bought a new lipstick today.

7 comments:

 1. Jo du må ha beret! Mix røver med pariser. Fin Elen!

  ReplyDelete
 2. Hoi, du ser kjempehøy ut :) Og det er bra!!

  ReplyDelete
 3. Du ser ut som du er to meter! :D Veldig fin!

  ReplyDelete
 4. så stilig elen! nydelig på håret også. ha en finfin helg.x

  ReplyDelete
 5. Sv: Det er jo bare tre punkter! Tullemor.

  ReplyDelete