Second day of school

Andre dag av skole begynte klokken 10:00. Skolen ligger downtown ved Chinatown, så vi har et lite stykke å gå.
Jah, det var nok om skole. Idag hadde jeg YSL-vesken med meg, og som mine venner så altfor godt vet tåler ikke den vann, snø eller regn. Idag begynte snøen å bælje ned. Pokker heller tenkte jeg da. Vi dro til Apple Store på 5th avenue, en fantastisk sjappe som ligger under jorden. Alle IPhone´ne bare lå og ventet på meg, men turte ikke kjøpe fordi jeg ikke skjønner om jeg får brukt den hjemme eller ei. Fikk derimot med meg en pose fra butikken, som jeg brukte til å beskytte min precious, AKA YSL-en. Hege, Tina og jeg gikk nedover 5th og havnet på Nike Megastore, en megastor concept store og kjøpte hva dere kan se over. Joggesko, Air Zoom, i roooosa Nebbs!. To treningsbh´er, hvilken enn nytte de kan ha for meg, t-skjorte, rosa flaske og sokker. Alt til den nette sum av 180 dollar. Cheap shit.
På Saks var det som å være i himmelen, spesielt i 5 etg. Akk, å være billionær! Da skulle jeg ha runna denne byn. Holdt på å kjøpe Missoni-skjerf, men endte med Limited Edition Chloé parfyme istedet. Den lukter deilig sommer, og selges kun på Saks. Idag har det snødd myyyye, så det var umulig å få taxi, derfor måtte jeg og mine fine frøkner ta subwayen istedet. Middagen her varer bare til halv åtte såå vi er alle veldig opptatt av å komme oss til den. Idag var det noe som lignet lasagne med noe ost inni. For øvrig lærte jeg noe på skolen idag, og det var at når du skriver er det viktig å bruke noen detaljer, men ikke de som er overflødige. Forrige setning var nettopp det.
Hege og jeg holder nå på å vaske klær etter uendelig mye lok med vaskekortet vårt. Det blir spennende å se hva som kommer ut. Her trykker du nemlig på white, colors eller bright colors også bestemmer maskinen helt selv. Yay.
Ja, kunne skrevet i det uendelige jeg, noe jeg mer eller mindre har gjort, men dett var dett.
For idag:)

1 comment:

  1. Det virker jo som at dere har det helt fantastisk!Wish I was there with ya!
    Love n Hugz Martebarte

    ReplyDelete