xo xo gossip girl

Image and video hosting by TinyPic Det er noe jeg har glemt å fortelle dere. Det er dumt at jeg ikke har fortalt dere det før, i og med at det kommer ganske høyt opp på kule-ting-som-har-skjedd-meg listen min. Da Mallus og jeg trasket rundt i Soho i sommer, kommer en kar bort til oss og sier at vi må gå på andre siden av veien på grunn av filminnspilling. Jeg, effffffing nysgjerrig, spør hvilken film. Og jeg lover dere, karen plasserer hånden på midjen, knekker i kneet, snur hodet på skakke og sier: - Gossip Girl Vrriiiii sa det inni meg da. Jeg ble ivrig. Mallus så det. Vi står litt bak noen paparazzier og ser inn på Karen Millenbutikken der de var. Blair, Serena, kanskje Chuck til og med. Jesus. Vi gir hverandre en timelimit på ti minutter. Ivrig som jeg er står jeg litt mellom tilskuerne og paparazziene, midt i veien. I mine egne tanker. Jeg tenker at Chuck kommer ut fra Karen Millen med 100 hvite roser og en champis i hånden mens han nonchalant spør om jeg vil bli med og spise på Waverly Inn. Sukk. Mallus dytter i meg. Hva er det nå da, tenker jeg. Mallus sier at paparazziene tar bilder av meg. Jeg ser litt bortover og joda, gjennom solbrilleglassene ser jeg at en står og knipser i vei. Han dytter borti en paparazzikompis og han en annen. Flere snur seg, fokus er ikke på om Serena eller Blair kommer ut av butikken, men på meg. Seff klarer ikke jeg å være too cool for school, men blir stressa, hopper litt rundt og prøver så å gjemme meg bak Mallus (som er 13 cm lavere enn meg). Jeg vet ikke grunnen til at de tok bilder av meg, men velger å bruke Caros begrunnelse; at jeg ser ut som en stjerne. Hehe. Og forresten, tre minutter etterpå kommer Serena og Blair ut. Klarte å ta dette bildet. Sweet. Fant senere ut via justjared at Chuck faktisk var der. Kjipern at jeg ikke slo opp telt og ble værende.

4 comments:

 1. omg så utrolig kult!!!
  dumt du ikke fikk sett chuck da :/

  ReplyDelete
 2. ååååå HEAVEN!! ja, du skulle tatt med telt! Nå vet jeg hvertfall at jeg alltid skal ha telt med meg når jeg flytter dit til vinteren! Takk for tipset ;)

  ReplyDelete
 3. Haha. Fantastisk!

  Men du, hvordan er Volda? Forresten kan vi alltids sende klær til deg når du blir lei av Cubus. Ikke glem det da:)
  Vil helst ikke at du skal gå stygt kledd...

  ReplyDelete
 4. ingrid: større grunn til å dra tilbake!

  Anniken: telt er smart

  Eva: Bra så langt! åååååh, kan du? Jaaaaa det vil jeg. Dødskeen på noe fra Gestuz/Hope/Whyred, hva er bra? Takk for at du bryr deg! hehe

  ReplyDelete