erin wasson's tattoos

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Jeg er en av de som liker tatoveringer. Jeg synes det er superkult, både på gutter og jenter. Så fremt tatoveringen er kul da. Jeg kan dessverre ikke ta tatovering, og det er enda en ting i mitt liv jeg er litt bitter på. Jeg elsker svale-tatoveringen til Erin Wasson. Konge. Hun har også en utrolig fin en på ribbenet av en fjær, og ja, dere vet at jeg elsker fjær. Fjær, tenk å være en fjær da? No worries liksom. Nå skal jeg i vei på jentekveld, taco og tv.

I am one of those people who like tattoos. I think it is awesome, both on boys and girls. As long as the tattoo is cool of course. I can't get one myself, which is another thing I'm kinda bitter about. I love the swallow tatto Erin Wasson's got. She also has one of a feather on her ribcage, and well, you know how much I love feather. To be a feather, I think it'd be kinda nice? You'd have no worries. Now I'm off to girls night in, tacos and the telly.

3 comments:

  1. Jeg og eelsker tattoos! Har en selv, og det kommer nok fler! :D

    ReplyDelete
  2. Jeg syns det er fint så lenge tatoveringen er gjennomtenkt og ikke en tabbe man gjorde på jentetur på magaluf :) Har lyst på en i nakken selv!

    ReplyDelete
  3. Tattoo's er så fint! Skal nok ha en eller to selv i fremtiden, men jeg må nok finne ut hvor jeg vil ha den først. :) Hvorfor kan ikke du ta tattoo om jeg tør spørre?

    ReplyDelete