OH YES

                                    Image and video hosting by TinyPic
                          
I dag har jeg plukket klær til shoot, løpt Oslo rundt, dratt på stranden, grillet på stranden, solt meg på stranden, kjørt i bil på motorveien med vinduet åpent og sittet i kinomørket og sett Robin Hood. Jeg synes den var awesome, men mulig jeg er partisk for jeg tror jeg har en greie for Robin Hood. Greia begynte etter at jeg så Robin Hood-tulle-filmen når jeg var liten. We're men, we're men in tights. Lol. Kom hjem fra kino, sjekket om jeg hadde fått karakteren min i medievitenskapen, og den hadde endelig landet i postkassa.


I've pulled clothes today for the shoot, been running around Oslo. Then I went to the beach, tanned, barbecued, drove on the highway with the windows open and sat in the cinemadark watching Robin Hood. I thought it was awesome, but I may be partial. I have a thing for Robin Hood that started after I saw the funny Robin Hood-movie as a kid. We're men, we're men in tights. Lol. Got home from the movies, checked if my the grade for one of my exams had arrived, and it finally had.

3 comments:

 1. så göy det höres ut! når kommer serien på tv? for det er vel det du jobber med fortsatt? ha en super uke- det er så digg nå som det er sommer og sol!

  ReplyDelete
 2. Kan jeg spørre, hva er det du jobber som/med? :)
  Robbin Hood filmen var bra :D Håper på en oppfølger :)

  ReplyDelete
 3. SV: Det høres jo ikke akkurat ut som en dum jobb det! :D Kos deg med det! Og gleder meg til å se resultatet :)

  ReplyDelete