FLANNEL

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

19/08-10
Mine første dager i Danmark. Regntunge. Skumle. Kort oppsummering. Jeg blir alltid så innmari redd for at jeg ikke skal få venner. Jeg mener det. Og nå når jeg sier det, høyt, forbanner jeg det garantert og ender med å være viggo venneløs i fire måneder. Så langt har det gått ok da, det synes jeg. Men det kan hende de andre synes jeg er helt ute? Ai. Ellers bor jeg for tiden på en båt. Ikke hvilken som helst båt, men Mira. Pappas båt. Jeg flytter ikke inn i leilighet før 1. september og bor her så lenge pappa gidder å være i havn. Ellers ellers sliter jeg litt med hvor privat jeg skal ta dinna bloggen for tiden. Merker det er mye jeg kanskje vil si, innlegg jeg vil lage (melodramatiske klisjé-snøvlinger) og annet ditt og datt som jeg ikke deler. Vet ikke hvorfor. Men jeg vil jo ikke ta helt av heller. Jeg vil ikke tenke for mye på hvor mange som er der ute, jeg vil tenke på hva jeg vil.

Konklusjon: jeg vil gjøre det jeg vil. Må bare finne ut av hva det er først.

I mellomtiden kan jeg mimre tilbake til glade dager i Barcelona. Jeg klipte av ermene på en av flannelskjortene mine og endte dermed med en trailer-lesbe-vest. Hei for det. Brukte badedrakten fra H&M under.

2 comments:

  1. Klart du får venner der nede søte deg!! Men kjenner følelsen! Det er ikke så enkelt å være ny i en stor by!! <3

    ReplyDelete
  2. Jeg har ikke følt bloggen din så veldig lenge så kanskje du kunne si hva su skal gjøre i danmark i fire måneder? Håper du koser deg iallefall, danmark er jo et vakkert land :)

    ReplyDelete