THE SARTORIALIST

                                    Image and video hosting by TinyPic
                              
Jeg er egentlig en liten sucker for a-formede skjørt i tekkelig lengde. Roper hurra for at det er på vei tilbake i motebildet. Stilig, feminint, enkelt. Jeg er også en sucker for cable-knits (kaller vi det kabel-strikk eller oversetter jeg veeldig direkte da?). Strikk funker til alt. Bildet er fra The Sartorialist og mener at kvinnen på bildet, Mary Kate Steinmiller, hadde kjøpt genseren på barneavdelingen på Gap eller J Crew.

I'm a sucker for a-line skirts, and am happy to see it back in the fashion circuit. It's stylish, feminine and simple. I'm also a sucker for cable-knits. Knits go with everything. The picture is from The Sartorialist and I'm pretty sure the woman in the photo, Mary Kate Steinmiller, had gotten the knit from the kids department at Gap or J Crew.

3 comments:

 1. Fra nå av kaller vi det kabel-strikk i alle fall! Printet på skjørtet hennes er nyydelig.

  ReplyDelete
 2. Kabel-stikk it is then! Stilen på denne dama er bare nyyydelig, men kanskje litt for damete for meg? Hmmm..., eller kanskje jeg skal prøve? ;)

  ReplyDelete
 3. Dama er jo nydelig! Hun passer helt perfekt til looken! Men som jeg har skrevet tidligere, den lengden har ikke funket for meg enda - men plutselig hvis jeg blir lang og tynn, så kanskje jeg også blir fin med i slik lengde?! :D
  Jeg er spent på hvordan du ville stylet et slikt skjørt!

  ReplyDelete