SATURDAY - WHITE PLEATS

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

skirt Kongens Klær, leather jacket H&M, scarf H&M, shoes Topshop, selbu-votter

Jah. Jeg dro til Køben onsdag, kom dit onsdag, løp rundt på onsdag og hadde ikke nett på onsdag. Gjentok samme rutine igjen neste dag. Har vært på showroomet til Won Hundred og intervjuet innehaveren, og vi har også intervjuet designeren av Noir. Fantastisk! Jeg brukte en time i butikker totalt. På den timen rakk jeg innom COS, Urban Outfitters og Kongens klær. På Kongens klær fant jeg et nydelig a-formet, hvitt, plissert, litt gjennomsiktig skjørt. Bildet yter det ei rettferdighet. Dro til Oslo torsdag ettermiddag, vært på fisketur og bursdag i går kveld. På flyet til Århus i dag leste jeg at man ikke skal bruke platåsko til a-formede skjørt. Der gikk jeg på trynet gitt. Skoene fra Topshop gir en helt ny betydning til ordet platå. Jeg var en kjempe i bursdagen med de på som kunne knust alle hvis jeg ville. Nå vurderer jeg å knuse Costume(neida). Men for meg handler mote om moro. Moro er gøy, det er ikke regler.

Went to CPH wednesday, and basically ran around for two days till I left for Oslo thursday afternoon. Been on a fishing trip and to a birthday party. Bought an amazing a-line, pleated, white, a bit see-through skirt from Kongens klær. The photo doesn't do the skirt justice. Wore them with my platforms from Topshop, which I read in Costume today that you should not mix with a-line skirt. Oh no. What have I done.

5 comments:

 1. Det finnes ingen regler innen mote. SÅ DET SÅ :)

  ReplyDelete
 2. Det var jo en dum regel, for se så fin du ser ut. Og med selbu-votter da. Mamma strikker til meg i dette øyeblikk. Sjarm.

  ReplyDelete
 3. Platå og lange ksjørt, oh yeah! Fab med selbu-votter til da ;)

  ReplyDelete
 4. What, det kan de vel ikke mene! Jeg synes det var kjempefint! :)

  ReplyDelete