WHITE TROUSERS

Image and video hosting by TinyPic


Okej. Jeg har migrene. Det suger. Ligget i sengen siden seks i går, så snart har jeg altså ligget her et døgn. Har ikke kunnet være på dataen heller fordi jeg ser stjerner når jeg har migrene. Slitsomt å se en ting mens du prøver å faktisk se det som er der. Så jeg har ligget i sengen, med øynene lukket. Spennende. Okej. Da var klagingen over.
Jeg vet ikke hva jeg mener om pels for tiden. Jeg er liksom litt over det og syns det må finnes andre måter å holde seg varm på. Jeg syns det er pent, men jeg er lei. Det at det hele tiden er i motebildet endrer heller ikke den delen av moteindustrien som vi vet ikke er perfekt. Så det ville jeg si. Men det hjelper vel ikke akkurat at jeg poster et bilde av pels heller. Jeg er dum. Også vil jeg si at den lyse beige strikkede genseren og de store hvite buksene er fantastisk. Det er også den sorte vesken. Hanken er kommet tilbake og jeg liker det.

I'm sick with migraine. Sucks. Been in bed since yesterday, almost 24 hours. Exciting. Love this outfit, though I am uncertain about fur these days. Just tired of it, it's overexposed and that doesn't do that part of the industry any good which we all know could be better. Doesn't help that I'm posting a photo of fur though. I suck. But love the trousers and the beige knit. And the briefcase. 
photo olsensobsessive

1 comment:

  1. Jeg hater jakker jeg, egentlig. Skulle ønske det var varmt slik at man aldri trengte å gå i det.

    ReplyDelete