LENOX

Image and video hosting by TinyPic
Elizabeth & James ss 2011
Kule solbriller fra Elizabeth & James. I dag har jeg tasset rundt i snøværet, levert Acne-skoene til skomaker, kjøpt Weekday-bukse på salg til 200 kroner (hei hei), spist på Delicatessen og sett True Grit på kino. Og klokken er ikke halv ti engang.

Love these Elizabeth & James sunnies. I've wandered about in the snow today, brought my Acne-boots to the shoe-shop, bought Weekday-pants at 50% off, had dinner at Delicatessen and been to the movies (True Grit). And it's not even 9.30 pm.

SPAGHETTI

Image and video hosting by TinyPic

Jiha! Nettopp hjemme igjen fra mitt første virkelige praksis-oppdrag. Resultatet kan dere se en gang neste uke i avisen liksom! Hvis jeg ikke tuller meg bort og skriver helt boink. Nå er det helg, og det føles mildt sagt helt vidunderlig.

Så at Columbine Smille hadde trua på spagettistropper, og la det være sagt: det har jeg tenkt lenge. Denne singletten er faktisk av merket H&M Rocky. Her er forresten armsmykket jeg har kjøpt meg. I Bollywoods ånd.

Been a whirlwind of a week. Pretty happy it's friday. But, did my first really real internship assignment today, you can see the result, hopefully, in next week's paper.

Noticed that Columbine Smille believes in spaghettistraps, and it should be said: my thoughts,for years, exactly. This spagettistrap is actually H&M Rocky. Do you remember? Here's also the armlet I bought. In true Bollywood spirit.

STRIPERENCY

Image and video hosting by TinyPic

Åhåj. Heia Norge! VM. Skal dere se? Jeg skal. Kanskje jeg skal opp og se live og. Men da må jeg kle på meg mye klær. Fire lag ull og parka. Minst.
Dagene går unna som en tornado. I dag: jobb og et spennende møte. I løpet av en måned skjer det myyye nå, jeg vil ikke si noe før det skjer, men, det skjer. Jippi.
Dette tok jeg en kveld etter en bytur for en uke eller to siden. Striper og gjennomsiktig kjole.

Well hello. Go Norway! The World championship (the skiing one) is on. I'm kind of looking forward to it. I might go up an look at it live too. Just have to put on a bunch of clothes first. Man, it is cold. Come april, come may!
The days are just wooshing by. Within a month a lot is happening, I'm not saying what until it actually happens, but, it is happening. Jippi.
This photo is taken when I got back home after a night out. Stripes and transparent dress.

SKYSKRAPER

Image and video hosting by TinyPic

Noen bøker faller ikke inn i glemselens rekke, men settes på plass i en bokhylle i hue. Det er sant. Smaken er som baken og vi har alle helt sikkert ulike bøker vi aldri glemmer. For meg er skyskraper-trilogien av de jeg hele tiden bærer med meg, i biblioteket mitt i hodet. Tove og Goggen, onkelen med båt, sommeren på Bøler og sirkuselefanter. Tove og Goggen. En kjærlighetshistorie. Som ingen annen. I den siste boken, Nede i himmelen, får vi vite hvordan det gikk med de. Og ja, jeg skal ikke si noe mer. Les den, bli knust av all kjærlighet og all urettferdighet.

IF I GO I'M GOING



Sliten. Denne sangen hørte jeg på Californication og mannen syns den var så fin. Den er fin. I morgen begynner VM! Skal du delta på denne folkefesten? Jeg vurderer å trekke på meg anorakken og nickersen (?) i helgen og ta en tur. Er jo litt stas. Faktisk en folkefest.

Tired. Heard this song on an episode of Californication and the man thought it was nice. It is nice.

MONDAY/FIRST DAY

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Første praksisdag i dag. En underlig opplevelse. Fikk tak i denne tingen, føler det er passende beskrivelse, på UFF forrige uke. Blid kalte meg en isbjørn da hun så meg. Greit det. Isbjørner er søte.


First day of my internship today. A peculiar experience. Bought this thing, feel it's an appropriate description, at UFF last week. My friend Happy called me a polar bear when she saw me.

A

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               

Da var det helg. Fine greier. Jeg fant dette skjørtet på H&M og det var en blanding av sukkerspinn på tivoli når man var liten, min evige barndomsdrøm om alt rosa og vårmotens heftige neonsjokk. Det måtte bli oss. Visste dere at jeg ønsket meg rosa hår da jeg var liten? Pleide å ta hetten på min rosa jakke over hodet og late som om jakken var langt, flagrende rosa hår.

I dag har jeg skrevet jobbsøknader. Kjedelige greier. I helgen skal jeg hygge meg, spise M&Ms, kanskje drikke litt vin og forhåpentligvis spise på St. Lars. Også må jeg klekke ut ideer til praksis som jeg begynner i mandag. Og jeg har ingen. Ingen ideer. Lover ikke godt.

Bought this a-line pink skirt from H&M. It's suede and much more lovely in person. I dreamt of pink hair when I was little and would put my pink jacket's hood on my head and pretend it was flowing beautiful pink hair. 

Denim shirt Acne, pink suede skirt H&M, track boots Acne

MAXIMUM

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
amlul.com

Kan våren bare komme eller? Det snør, det snør. Tiddelibom. Og bom er det. Skikkelig. Vil rusle i smågater i Barcelona, kjenne sanden mellom tærne i California og sitte på kafé i New York. Jeg må vekk fra dette landet. Rastløsheten i meg bare vokser. Det er rart å føle at man tilhører et annet sted.
Vil se sånn ut til våren. Akkurat sånn. Så hvis noen løper borti genseren fra Reiss eller jumpsuiten fra Tigresse, løp videre med det rett inn i mine armer.

I want spring. The snow won't stop. I want spring. And to wear this while it is spring.

TUESDAY/WEDNESDAY

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Tirsdag. Tuslet rundt i byen. Innom Acne, Koma, H&M og mye annet fint. Møtte Tea på Bolivar og endte opp med å sitte der noen timer. Spiste ostesmørbrød. Godt. Dro til Malla for jentekveld. Fikk med hjem noe Malla ordnet for meg i Stockholm.
Onsdag. Møte i byen. Kjøpte busskort. Blitt fancy de nye busskortene. Innom Uff. Dro på Leila Hafzi. Romantastisk visning. Hjem igjen. Dro på kino. Ble så oppspilt atte hjelp. The Fighter er noe av det beste jeg har sett. Christian Bale og Mark Wahlberg i skjønn forening. Blir ei bedre.
Natta.

Yesterday and today have been two pretty good days. Hung out with friends yesterday, had lunch at Bolivar and went to a girls night at Malla's. Today I've been in a meeting, bought a bus card, and been to the movies. Saw The Fighter. Has to be one of my alltime best movie experiences.

GO WEST

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                tommy ton for style.com

Igjenkneppet skjorte eller bluse med smykke utenpå er fin-fint. Av streetstyle-bilder under moteukene syns jeg at jeg har sett litt western-tendenser. Og det er morsomt. Og fint. Og kult.

Buttoned up shirt or blouse with a necklace "on top" is really nice. Like the somewhat western feel I've been seeing on streetstyle pictures during fashion weeks.

MM6

                                    Image and video hosting by TinyPic                               
Ah. For en dag. En bra dag. I stor grad en lættis dag. Og det fordi jeg er en klein person. Lite å gjøre med det da. Er man klein så er man klein. Bare spør min bff Caro.
Over til noe annet. Jammen om jeg ikke skal dra fram mine semskede lårhøye støvletter. Skjønner ikke hva de har gjort med håret hennes, fikk The Grudge-vibber jeg, men ja ja, smaken er som baken.

I am going to start wearing my thigh high suede boots again. We've been on a bit of a break, but loved this look. Though, not her hair. Gave me the Grudge-vibes. 

MM6 Maison Martin Margiela x Opening Ceremony fall 2011 at style.com

MINI

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                zara.com

Jeg har et "skinn"skjørt, men det er ikke veldig fint. Vil ha et enkelt sort skinnskjørt. Fint som her, med transparent bluse, fint til skjorte, fint til strikk, fint til collegegenser. Ergo er skinnskjørt fint til nesten alt. 
Jeg er syk.
Stakkars meg.
Satt på en buss i ti timer i går dårlig som bare det. Ikke spør hvorfor. Det var hardt. Skal ikke gjøres igjen. Men var fin natur da.

Craving a simple black leather skirt. I have one, but more on the pleather and fugly side. 

SPEND?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er egentlig dårlig i å investere i litt dyrere plagg. For min del trenger ikke visa om at "kjøper man dyrere varer det lenger og man får mer glede ut av det" være sann. Et halvår jeg bare jobbet kjøpte jeg en del fra Acne for eksempel, men det er lite (eller ingenting) jeg bruker i dag. Kanskje er jeg rett og slett en secondhand og H&M-type jente. Imidlertid er det en ting jeg har vært flink (?) til. Jeg har en fin, liten og rett ut deilig veskesamling. Jeg syns det er verdt å legge penger i det, for tar jeg vare på det, (og tro meg det gjør jeg) har jeg de for alltid. Vesker er etter min mening evige. Klær og sko er en annen sak. Men i det siste har jeg kjent at gavekortet jeg har fra Acne og julegavepengene fra familie har veldig lyst til å gå til nye sko. Hverdagssko. Sorte. Enkle. For eksempel disse. Men det å punge ut for det det koster sliter jeg med fordi sko slites ut.

I am not the best at investing in somewhat expensive items. As far as my opinion goes, it doesn't have to be better or more worn if it's pricier. Maybe I'm just an H&M and secondhand-kind of gal. However, I have been good (?) at one thing. I have a lovely little collection of bags. I think it is worth spending more on, because if I take care of them (and believe me I do), they last forever. Bags are forever. Shoes and clothes are different. But lately I've felt that the giftcard I have from Acne and some christmas money really want to go to new shoes. Everyday shoes. Black. Simple. For example these. But cashing out for them is something I struggle with because shoes wear out.


track boots acne

TIP

Image and video hosting by TinyPic

Første, og sannsynlig siste gang jeg gjør dette men: som jeg tidligere har nevnt er jeg forholdsvis (les: utrolig) dårlig på sminke. Så da passer det veldig godt at hun jeg bor med nå er utrolig god på sminke. Sist vi skulle ut kom hun med en kost og et pudder av en sort og wooshet litt i ansiktet mitt. Og det ble så fint. Syns jeg da.
Så ville bare tipse om det. Gjør hva du vil med det.
Pudderet er shimmer brick compact fra Bobbi Brown i beige.

A friend put some shimmer brick compact from Bobbi Brown on my face, and I loved the result. Thought I' just let you know. Not something I'm going to start doing, but just wanted to say.

HEAVEN

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
nastygal

Å hjelpes. Jeg vil ha en lang kjole jeg kan kneppe opp så det ser ut som jeg flyr rundt i en kappe.
Vixen Blog Awards i går. Tror dere jeg var der? Nei, jeg var ikke det.
Har skole og ble i tillegg syk i går. Er veldig bitter.
Håper dere som var der hadde det fantastisk!

Would love to have a long dress I could button down and wear like this.
Hope everyone had fun at the Vixen Blog Awards yesterday.

WALLFLOWER

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Her ser jeg ut som en wallflower, og akkurat nå føler jeg meg litt sånn og. Setter ikke pris på det. Så da må jeg bli streng. Og hah, har dere hørt meg streng vil dere ikke høre meg streng igjen.
Jeg er nemlig skummel.
Skole, skole, skole.
Jobb, jobb, jobb.

Hvitt og bare hvitt har allerede tatt over blogguniverset og tar nok over gata så snart slapset forsvinner. Slaps, slaps, gå din vei.
Sommer, sommer, kom til meg.

Looking like a wallflower in nothing but white. Can't wait to wear this when the snow melts. It's gonna be nothing but a cotton-candy spring.
wool top, silk pants h&m

RED

Image and video hosting by TinyPic

Det er ikke lenge siden røde bukser kun var assosiert med svensker og folk på Solli plass.
Nå har fløyten fått en annen lyd.
Jeg vil ha fargede bukser! Har rosa så det er i boks.
Nå er sølv og rødt på ønskelisten.
 
I want colored pants. Have pink, crave red and silver.
photo olsensobsessive

AKVARELL

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Danset vekk natten i går kveld. Søndag. Sliten, men happy. Skal på to visninger. Spise sushi til middag. Se en film. Nynner på "I just had sex" med The Lonely Island og Akon. Lyst på vårlige farger og vårlige print. Craver utvannede og blåste på akvarellignende prints. Akvarell. Fint ord.

Danced the night away yesterday. Tired, but happy today. Going to look at two apartments. Want sushi for dinner. Plan watching a movie tonight. Humming the song "I just had sex" by The Lonely Island. Want colors and prints. Craving bigtime aquarelle-like prints. 

photo topshop

SPEILVENDT

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               

På H&M i et prøverom. Transparent bluse fra H&M, spagettisinglett fra H&M og Levis-shorts.

Og det var det jeg hadde å si. God lørdag!

CHOKER

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Jeg ser lyset i enden av tunnelen. De siste dagene har det nærmest vært vår i luften. Ah. La oss bare hoppe over februar og våkne i morgen i midten av mars.
Her er detaljer. I en fin apekatt-positur.
Hadde på meg mammas choker og armbånd, og det var en suksess. Dro en Kling-kopi og tok håret inni choker'n. 
Nå skal jeg avgårde på møte, og så er det helg. Fin fredag folkens.

I see the light in the end of the tunnel. The last couple of days I've felt spring in the air. Ah. Let's just jump past february and wake up tomorrow some time in march. 
Here's details. In a nice monkey-pose.
Wore my mom's choker and bracelet, which was a success. Did a Kling-copy and put my hair inside the choker.

MONGOLIAN

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                                 
Å. Denne vil jeg ha. På salg hos Topshop. Kan brukes for seg selv eller over kåpe eller jakke. Men da må jeg droppe mat i to uker, og det er vel ingen idé.

I want this. On sale at Topshop.

photo columbine smille

PLASTIC FANTASTIC

                                    Image and video hosting by TinyPic
                               
Plastbukser. Genialt. Mest sannsynlig sitter plastbukser kun bra på modeller, men likevel. Genialt. Visningen til Beckmans på Stockholm fashion week.

Plastic pants. Pretty awesome. Beckmans show at Stockholm fashion week.


photo Columbine Smille

COSTUME AWARDS 2011

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                                              
                                photo credit Janka

Her er et bilde av meg fra Costume Awards. Men du ser ikke detaljene i antrekket og det er i detaljene det ligger. Her ser det ut som om jeg bare går i blazer.
Og hei. Det vakke sånn det var.
Jeg skal ta et detaljbilde av detaljene jeg.

Me at Costume Awards. You can't really see the details in the outfit though and the whole outfit really is in the details. 
I will take some detailshots of the details.

POPPY DELEVIGNE

                                    Image and video hosting by TinyPic
playing fashion february 2011 by brian daley at fashiongonerogue

Freckles! Love it!