Påkkarr-Siw sin bursdag

Siw hadde bursdag
Katrine på andre enden av bordet vårt

Gel-shots! På Hedge funker´n før hun har drukket den opp.

På the Grand

På lørran var vi på Siws bursdag. Først var vi på en irsk bar uptown, før vi dro til the Grand. Og det er sant det der, at i New York drar man ikke ut fredag og lørdag. Da kommer nemlig alle fra New Jersey, Long Island osv inn til Manhattan og harry-er-er opp utelivet. Jeg så bare binderskjoler, hvite støvletter, ekstrem sminke, gutter med armycut anno 1991 og stygge glitrende skjorter. Æss.

Kvelden endte rundt 3, noe som er ekstremt tidlig for å være her, på Donut shop i 14 gate. Himmelrike der bagels med american cheese er nødt til å være det beste jeg noensinne har smakt. Foruten generelle kaker da. Hege ville på Mcern så da var vi nødt til å være med henne dit. Hun skjønte ikke åffer hun fikk to burgere, og skjønte heller ikke at hun var full. Hun fikk heller ikke med seg at vi hadde total lættis over henne der hun satt og blunket og bokstavelig talt danset mens hun spiste opp burgern sin.

Tina dro videre, og der ser du åssen det går når en i 5´ern beveger seg ut fra gjengen. Hun tryna ut av taxin og tilbragte søndagen på legevakten der hun sydde 6 sting.

No comments:

Post a Comment