DENIM SHORTS

                                    Image and video hosting by TinyPic
                                kava gornan
Jeg er hjemme fra hyttetur og sitter og ser på streetstyle-blogger. Surfingen gjorde at jeg begynte å tenke på jeansshortsen. Selv har jeg tre fra Levi's som jeg bruker sommeren og vinteren igjennom. Da jeg så dette bildet kom jeg til å tenke på hvor små detaljer eller nyanser det er som utgjør et antrekk, gjør det annerledes. For meg var det her vasken på shortsen. Jeg skriver det nå opp på ønskelisten: mørke Levi's-shorts. Ønsker meg også et par som nesten er ihjelblekede.

I'm back from my weekendtrip and currently looking around streetstyle-blogs. The surfing made me aware of the denim shorts. I have three from Levi's that I wear summer like winter. When I saw this picture I started thinking about how small the details or the nuances are that really make an outfit. To me it was the wash of the shorts. I am adding it to my wishlist: dark Levi's cut-offs. I've also wanted a pair that's almost bleached to death for quite some time now.

1 comment:

  1. Jeg kan igrunnen ikke få mange nok jeansshorts! Bor i de så lenge det er varmt nok =) Men har fortsatt ikke fått tak i den klassiske fra Levi's :/

    ReplyDelete