Kake-bake

Idag er dagen! Gleder meg! Bakte kake igår, og spiste glasur til frokost idag. Naaaaaam. Vet det har vært dårlig med bilder, men mac´en har friket, deretter har jeg friket og så jah, var vi tilbake ved start da. Legger ut bilder av deilige venner og kvelden imorgen!

Thea= hjerte!

Det er ikke mye som skal til for å røre litt i hjerterota mi. Det er fantastisk godt å vite at man har venner som er en direkte årsak til at hjerterota fortsetter å pumpe og gå. En av disse er skjønne, enestående Thea. Hun hadde skrevet følgende på sin blogg om meg på bursdagen min; "Idag for 24 år siden ble en av norges mest stilsikre fashionistas født. Navnet ble ikke noe ringere enn Elen, og har du ikke hørt om henne enda så er det nok ikke lenge til. Med innsikt og kunnskap er hun med på å fære Oslo Fashion Week til nye høyder, og tar jeg ikke feil er det bare starten på en karriere ett eller annet sted in the fashion biz. Chan-elen er utrolig morsom, lynende intelligent og ikke minst vakker! Derfor håper vi at hun får den aller beste muligste bursdagen på 24 år. Som hun ville sagt det selv; wuut wuut!" Theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea<3

Claudia

De som har bursdag 25 august er inget annet enn en parade over vakre, søte, rett og slett nydelige mennesker. Her er Claudia Schiffer i Venezia.

Livin´ Like Lively

En av mine andre favoritter, Blake Lively. Hun er nydelig. Hun har for øvrig bursdag samme dag som meg! Ja, det er verdens beste dag. Kjolen kunne jeg tenkt å ha på meg på lørdagens feiring. Har skikkelig lyst på en kjole med vippeskjørt som gjør litt ut av seg, men det blir nok ikke noe nytt. Søren klype. Idag har jeg vært på Smart Club. ohoi for et sted! Jeg har kjøpt masse nam nam til lørdag, og også dekorasjoner, det skal bli ballonger i vinkel. Jeg trenger hjelp til å blåse da. Anyone? Møtte Nina L til te på Solli på ettermiddagen. Nydelig vær så vi kunne sitte ute. Har ikke sett henne på år, og det var riktig trivelig. Kom hjem til nydelige mamma som har vært hos frisøren. Hun ble enda nydeligere. Så Superbad igår for n´te gang. Alle sammen: Boop boop! XO

It´s Plaid

Datan driver og tilter, igjen. Den pokkers harddisken blir full hele tiden, hva er oppe liksom? Her er M-K på shopping i Hollywood. I ruter. Jeg vil ha ruter. Nuh. Vil dra på UFF. Muligens det eneste stedet jeg har råd til å shoppe og. Så det passer jo bra.

Porgy & Bess

Har dere sett den operaen/skuespillet? Ganske nydelig. Var på vår nye opera igår og så stykket. Porgy synger noe veldig fint; " I got plenty of nuthin, but nuthin´s plenty for me". Fin beskrivelse på mitt liv for tiden, men tanke på mål og mening altså. Ikke at det er plenty sånn sett det jeg har, skulle gjerne hatt, la meg se, ja en jobb eller en skole å gå på. Men man kan ei have alt. Har endret litt utseende på bloggen. Ble inspirert av Louise Ebel som også har blogg og er it-girl i Paris. Våre liv går hånd i hånd fra og med idag.

MmmmmmmmmmmM-K

Mitt kjærlighetsforhold til Mary-Kate kommer aldri til å gå over. Hun er så himla søt! Dette er noen av bildene fra intervjuet ELLE UK gjorde for nummeret som er ute nuh, hvis jeg ikke tar helt feil. Sinnsykt kule klær. Sinnsykt kul dame

Høst

Gutteklær man egentlig vil skal være ens egne Jeg har lest et eller annet sted at Yigal Azrouël kommer til Norge. Mest sannsynlig vil klærne bli solgt for eksempel på Voga eller Kamikaze eller noe av det like, men er ikke sikker. Hvertfall er de utrolig fine! Han har butikk i Meatpacking district i New York. Det er mørke betonggulv og høyt under taket med innslag av tredekorasjoner. Hillary Duff shoppet der blant annet. Prisene strekker seg dypere enn min lommebok, men er heller ikke av det verste. Han har nydelige snitt på klærne og deilige stoffer. Aller helst vil jeg ha en av hans syke skinnjakker. Bursdag i går var strålende, skal legge ut bilder fra middagen på Ekeberg, men prøver nå å finne hoteller til påsken, da vi skal til MIAMI!!!

Jamen-eh

Oppsummering av lørdag kveld: Litt øl og vin gjør Elen fin. Veldig fin. På vei hjem i mine høye Zara-hæler kunne det liksom ikke skje at jeg ikke tryna. Falt hodestups rett på knærne, måtte jo passe på Chanelen slik at den ikke fikk varige mén, og ble sittende en stund på bakken for å summe meg. Så legger til på mine 40 arr på kneet eller hva antallet er, og blir vel gående med blå knær ett år til. Fader, skjer skikkelig useriøst ut på bildet. Heldigvis gror jeg fort. På lørdag var det 10 cm dypt og jeg kunne se skjelettet mitt. Helt seriøst.

Woot woot, I got me a boot

Pappa kom hjem igår, og drar igjen imorgen. I mellomtiden klarer han å shoppe som en verdensmester. Disse fikk jeg i gave, blant annet, og ikveld feier vi avgårde til Ekebergrestauranten og hva jeg håper er en fortreffelig middag. Det er fint å ha gebursdag dere. Jeg ønsker meg noe annet da. Tok bare litt tid før jeg kom på det. -Henrik Vibskov skjerf- han har åpnet butikk i Tollbugata. Og jeg craver. Hardt. -Gavekort fra Freudian Kicks i Prinsens gate nr 10 tror jeg. Eller American Apparel basics. -Gavekort fra HM! Er sååå lenge siden jeg har vært der at crap. Det funker ikke lenger. -Høytalere for Ipod. Er det veldig dyrt? I dunno. -Skrubb fra Guinot i rosa flaske. Den er så god atte hjælp Iskrem. Blir nok det til dessert idag. I scream you scream, we all scream for icecream! (riktig Thea?)

Elen 24!

Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler. Så glad er vi så glad er vi. Vi ....dutt dutt dutt. dutt. Husker ikke mer. Og er ikke det egentlig en julesang? Anywho fuck it. Det er bursdagen min og jeg kan gjøre hva jeg vil! Idag, på o fantastiske fødselsdag, har jeg og pappa vært på Sandvika Storsenter og på Majorstua. Så langt på denne enestående dagen, og har dere lagt merke til at det er akkurat ett år siden solen skinte like strålende?, har jeg fått printer/kopimaskin/skanner/fax, hårføner (endelig) og Acne boots. Yessir, jeg er en heldig frøken. Jeg har alt jeg kan ønske meg i livet jeg. Bortsett fra jobb, leilighet og bil som jeg ble minnet på igår, men akk, hva gjør vel det når hjartet er fylt av kjærleik. Hjertemessig mangler jeg vel kun en kar, men klarer meg bra uten og jeg as. Men hvis noen skulle gå på en som du ser over her, håper jeg dere videreformidler mitt nummer. Jeg begynner faktisk å dra på åra.

2 dager

Kun to dager til jeg har bursdag! Skal ha masse rosa ballonger i bursdagen neste helg! Jiii! Mamma er mildt sagt håndballfan og sitter og skriker, slår i bordet og hviner as we speak.

Jeg Ser Rødt!

Av en eller annen grunn har jeg ønsket meg rødt undertøy lenge. Det begynte i New York, men i byen over alle byer, fant jeg ikke rødt undertøy. Er det litt julete? Kanskje litt harry? Ja, men jeg syns det er døkult i tillegg. Skulle gjerne hatt dette fra Agent Provocateur, men sumsummarum på det blir vel 1500 kroner eller no, så det passer veldig mye bedre med et lignende blondesett fra HM til 200,-

All The Pretty Colors

Gledelig løk alle sammen! Et nytt uttrykk jeg prøver ut.. Igår malte jeg hvite lister og hva det enn heter på huset vårt. Det var ikke meningen å male meg selv og, men det ble umulig. Plutselig var min blå genser ganske hvit, og jeg hadde hvite sykdomsflekker i ansiktet. Jeg liker å male, det gir en slags ro. Så Lønsj igår med Camilla. Blid har sagt at den er ræva, jeg syns den var festlig. Humoristisk om tragiske figurer og trist men håpefull. Slutten var imidlertid ute av en verden teit.

Lauren Hutton

Dette skulle jeg ha meddelt tidligere men beskjeden gikk seg vill i ett eller annet på veien. En av de siste dagene i New York satt jeg og mine elskede venner på Bar Pitti. Det er en restaurant i 6 avenue/Avenue of the Americas, rett før man beveger seg ned til Soho. Naborestauranten er Da Silvano, et annet hostpot for de rike og vakre da den er en av NYs dyre restauranter. Kryssgaten er Bleecker, dersom noen skulle ønske å ta turen. Jeg vil! Anywho. Jeg satt og så rett på denne vakre kvinnen. Vi slet med å huske navnet hennes, eller jeg da, for jeg var den eneste som visste at hun var kjent. Lauren Hutton er fruen, hun blir å se blant annet i coffee-table-boken til MK og Ashley da hun er en av deres inspirasjonskilder. Hun holder seg utrolig godt, og så faktisk helt lik ut i virkeligheten, om ikke bedre. Også har hun et svært sjarmerende trekk, nemlig mellomrom mellom fortennene. Og det er det jo bare vakre og intelligente mennesker som har.

Mary-Kate is Wack

Juhu dere. Vi vet alle at august er årets beste måned av tidligere nevnte årsaker. (Se post under). Men det er også måneden Mary-Kate blir å se på det store mektige og mørke lerretet. Hun blir å se i en film på kino. Her får vi vel se den rundt juletider. Norge er så med. Gleder meg gjør jeg hvertfall, hun kliner med Ben Kingsley som ish er 60 år gammel. Mary-Kate er TØFF! Jeg vil også være bohem chic.

Ekeberg continues

Når en blir voksen, begynner å dra på åra og har ansvar (eh) er det visse ting en må ordne selv. En av disse er arrangering av egen bursdag. Akk de tider da mamma og pappa vekket meg med kake og gaver på sengen og en storslått Barbiefest er forbi. Beklageligvis... Men jeg har nå videreformidlet mine gaveønsker til kjære Harald Olav, AKA Pappa, og bestilt bord til Ekebergrestauranten mandag kveld. For de som ikke vet det, mandag er dagen undertegnede ble født. Helt blå var jeg, så måtte tilbringe min første stund i kuvøse. Men det husker jeg ikke noe av da. Sånn selvsagt egentlig. Selv om jeg nå snart kun er ett år fra å være halvveis til 50 ser jeg frem til å ha bursdag. Da blir det sjokoladekake, risboller, gaver og ballonger. Tenk bare hvor mye som har skjedd de 24 årene da. Virvelvind av et liv har jeg hatt (eh) med oppturer og nedturer. Et uvanlig men vanlig liv på samme tid. Rart det der.

OFW Ekeberg pt II

Bilder fra Oslonights.no Juhu, det ligger bilde av meg på Oslonights bloggen. Frøkna bak bloggen tok bilde av meg i februar før jeg dro til NY, men bildet endte aldri på bloggen. Fikk nok en case av retardasjon på bildet så de var greie og la det ikke ut. Dette var helt greit. Viser også bilde av en frøken med Marc t-shirten som jeg også har. Men damen har stylet den sinnsykt kult. Eller så er det et fint bilde av utsikten. Jeg var jo opptatt av gratis Veuve Clicquot jeg vet dere.

Gjenforent

The Notebook er en av mine absolutte favorittfilmer. Kjærlighetshistorien er så utrolig nydelig, og de som ikke syns den er fantastisk, vel. Dere er noen kalde jævler. Satt og oppdaterte meg på min daglige kjendisdose, og hurra! Filmparet som ble ekte par, men som slo opp er visstnok sammen igjen! Nydelig. Og der økte troen på kjærleiken litt og gitt:)

The Hills

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1592732&id=1592732 Drama drama drama. Ny sesong begynte igår. Det liker vi! Både drama og ny sesong.

YSL

Denne er også rett fin og klassisk. Akk, dere! Valgets kval.

Heartbeat

Vi kjørte over broen noen ganger for å dra til jentene i Queens. Vi pleide å se ut av bakvinduet i den gule taxin og stirre på alle lysene som strakte seg nesten rett opp til himmelen. <3

Clutch Meg Her

Siden mine dager består av fint lite for tiden, tenker jeg rimelig hardt på hva jeg ønsker meg til bursdagen min. Vurderer å ønske meg en clutchveske fra Louis Vuitton. Den til venstre på bildet er fra LV men Sondre som jobber hos LV sa at den var dyyyyr. Og da mener jeg dyyyr. Uansett keen på en med det klassiske mønsteret. Kanskje jeg skal ta en tur og vindusshoppe?

Ruterdame

Ja vi elsker ruter! Jeg er overlykkelig for at ruter er en av høstens trender. Aller helst vil jeg ha en lumberjack-jakke som SJP har på seg i Sex & The City filmen. Kakker meg i hodet for at jeg ikke kjøpte det secondhand i USA. Dagens høydepunkt var en tur til Bekkestua med min kjære mormor. Det ble ferskpresset appelsinjuice og muslibolle. Mor drakk kaffe og sukkerbiter med bolle. Idag er det én uke til jeg har fødselsdag! Hurra hurra. For meg!

The Good Life

Caro ble drita-pia og dro ish klokken 23.00. Søteste! Jeg mingler med meg selv. Ines Sjefen til Caro, Jono, på toppen av verdens tak Pål orger på trikken. Åyo! Igår var det stas. Staseste kvelden på lenge. Vi ble kjørt med sponset trikk opp til Ekebergrestauranten. Har ikke vært der før jeg, og det er dumt og rart for stedet er jo fantastisk. Festen var en suksess. Kjendiser og ukjendiser så strålende ut. Alle var strålende. Nei gud, er klein, klarer ikke skrive noe morsomt da. Kvelden endte på nach hos Martine med Marlene i armkroken. Slik sovnet vi mens Lionel Richie supplert med Martines fantastiske stemme skapte liv og støy i stua. Kan hende det var All night long for Lionel og Martine, men jeg var trøtt jeg as.

OFW part II

Vegard og Sondre shoppet cardigans. Iselin Engan Iselin Steiro gikk for Iselin Engan. Bak henne ser man Petra Middelthon og ingen ringere enn Kronprinsesse Mette-Marit. Siste dag kom, og gikk. Sånn går egentlig dagene. Kronprinsessen kom også gitt. Jeg ga henne vann. Mitt liv altså dere!!

Strut It

Catwalk før Maggie Wonka Elton & Jacobsen og ett nydelig skjørt. Nina Skarra. Fantastiske silhuetter og stoffer. Litt godteri fra moteuken. Personlig syns jeg Elton & Jacobsen, Kassert, Fam Irvoll og Iselin Engan var best. Det var masse annet bra, men disse festet seg til hukommelsen.

OFW part I

Amelia og plassen min under uken. Mennesker. For en virvelvind av en uke! Det har vært tut og kjør men veldig gøy. Er egentlig litt tom idag, som man noen ganger er når man er klein. Men jeg er ikke klein altså.

About this Americana

Fy feeeetee Marlene ass. Keeegt. Nå har jeg ikke blogget på lenge. Fryktelig sant? Forrige lørdag var vi hos Espen fra NY på vors og dro så ut på byen. Nok en kveld på Donald Ute, men er det en vinner så er det jo det.